Suloinen kissanpentu, keltaraidallinen ja sinisilmäinen katsoo suoraan kameraan.

Tykkään eläimistä ja niiden valokuvaamisesta. Minulla on ollut saksanpaimenkoira – ottamani pentukuva ohessa vuodelta 1978. Varhaislapsuudessani meillä oli karjalankarhukoira, josta en muista juuri mitään, kun olin niin pieni. Lapsuudenkodissani oli myös pari kissaa ja muutama undulaatti, joista yksi eli liki 20-vuotiaaksi ja se muutti kanssani pois lapsuudenkodistani, kun muutin omaan kotiini. Lisäksi lapsuudessani ulkoilutin parhaan kaverini kanssa lukuisia kulmakunnan koiria, joten tulen eläinten kanssa toimeen.

Sirpa-valokuvaajan koria, saksanpaimenkoira ensimmäisellä lenkillä uuden omistajansa kanssa.

Koirien valokuvaaminen. Kaksi norfolkinterrieria Hessu ja Topi valokuvattavana.Lemmikkieläimet on mielestäni parasta kuvata niiden omassa ympäristössään, jossa eläin on rauhallinen, oma itsensä. Tutussa paikassa on turvallisen tuntuista, koska siellä on tutut hajut ja äänet. Uusi ympäristö uusine hajuineen ja äänineen saattaa aiheuttaa levottomuutta lemmikissä, jolloin uusi paikka on pakko tutkia sekä mahdollisesti on myös pakko tehdä omat reviirimerkinnät: uroskoira voi nostaa koipensa vaikkapa tuulikaapin oven pieleen ja kissojen merkkaushajua on vaikea saada pois valokuvaajan huonekaluista.

Australianterrieri makaa matolla kuono etutassujen päällä. Vieressä on puruluu.

Kun lemmikkielän valokuvataan lemmikin omassa ympäristössä, päästään nopeammin kuvaamaan, koska haisteltavana on vain kuvaaja, jolloin uuden ympäristön haisteluun ei mene kuvausaikaa. Lisäksi lemmikille tutut lelut ja leikki-/lempipaikat ym. on lähellä.

Aatu-hevonen ja sen omistaja. Hevonen syö kädestä. Hyvä ihmisen ja hevosen välinen suhde.

Kaksi hevosta laitumella: valkoinen ja ruskea.

Aatu-hevonen ja omistajansa, joka tarjoaa Aatulle porkkanoita.

Hinnat

Kuvausaikaa 1-2 tuntia.

Valokuvia muistitikulla yhteensä 50-100 kpl (alkuperäiskokoiset kuvat ja kevyet nettiversiot kaikista kuvista) sekä lisäksi 5 kpl muokattuja valokuvia halutuista valokuvista.

Valokuvista voi teettää myös itse kuvatuotteita henkilökohtaiseen käyttöön. Kaupallisesta kuvien hyödyntämisestä on sovittava erikseen kuvaajan kanssa.

Kuville vapaa käyttöoikeus. Tekijänoikeus kuitenkin säilyy aina kuvaajalla.

Hinta: 250 euroa (sis. ALV 24% ja matkat pääkaupunkiseudulla)

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan kuvaus toiveidesi mukaan!

Sirpa Papinaho
Puh: 050 301 2580.
Sposti: sirpa(at)sirpapapinaho.fi
Tähtimöntie 7, 01350 Vantaa.
GraFigure, Y-tunnus: 1612250-4.