Muotokuvat, valmistujaiskuvat ym.

  • Kuvausaika: 1-3 tuntia halutussa ympäristössä
  • Kuvamäärä: 10-30 kpl/henkilö valokuvia muistitikulla erilaisin kuvarajauksin ja poseerauksin.
  • Kuvien toimitus: Kuvat toimitetaan viimeistään kuvausta seuraavalla viikolla joko muistitikulla, sähköpostitse, salasanallisen nettigallerian kautta tai miten sovitaan.
  • Hinta: 250 euroa (sis. ALV 24% ja matkat pääkaupunkiseudulla).

Työskentelyvalokuvauksien sisältö ja hinta alempana.

Ohessa muutama miljöövalokuva, joita kuvasin lahtelaiselle poliitikolle Sari Niinistölle. Sari halusi, että kuvaamme Lahden kaupungintalossa sekä lahtelaisille tärkeässä virkistäytymispaikassa eli kauniissa Lahden satamassa.

Seuraavaksi kolme kirjailijakuvaa erilaisissa ympäristöissä.
Dekkaristi Hanne Dahl halusi kirjailijakuvansa otettavan upouudessa keskustakirjasto Oodissa.

Dekkaristi Tuula Mai Salmelan kuvasin Lahden sataman kahvilassa.

Kirjailija Mila Teräksen kirjailijakuvan kuvasin Oskarin piha -kahvilassa, Lahdessa. Kuva oli Frankfurtin kirjamessuilla 2019 Kariston osastolla.

Mila Teräs

On aina mukavaa nähdä missä ottamiani kuvia käytetään. Oli ilahduttava yllätys, kun sain tämän Frankfurtin kirjamessuosastokuvan Karistolta! Kiitos! Tämä lämmitti sydäntäni.

Ottamani valokuva Mila Teräksestä Frankfurtin kirjamessuilla Kariston osastolla

 

Työskentelykuvia yrityksestä yrityksen nettisivulle

Yrityksen toiminnasta ja työskentelytavoista kertominen valokuvin on erittäin havainnollista yrityksen asiakkaille. Ohessa pari valokuvaa D-Rakennekosteus -yritykselle, joka tekee kosteusmittauksia, kuntotutkimuksia, lämpökamerakuvauksia, kuivauksia pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa.)

Mitä työskentelykuvaus sisältää ja maksaa

  • Kuvausaika: 1-4 tuntia
  • Kuvamäärä: 20-80 kpl erilaisia kuvia erilaisin kuvarajauksin (työskentelykuvia, lähikuvia, poseeraus-/henkilökuvia, toimitilakuvia, sesonkikuvia/vuodenaikakuvia ym).
  • Kuvien toimitus: Kuvat toimitetaan kuvausta seuraavalla viikolla muistitikulla, tai kuinka sovitaan. Tikulla alkuperäiskokoiset kuvat ja kevyet nettiversiot kaikista kuvista omassa kansiossaan. Lisäksi kevyeeseen kuvamuokaukseen voi valita 3-4 kuvaa.
  • Hinta: 390 – 490 euroa (sis. ALV24%, ja matkakulut pääkaupunkiseudulle, muualle 42 snt/km tai sopimuksen mukaan)

Lisäksi otin D-Rakennekosteus-henkilökuvan eräässä toimistorakennuksessa, jossa oli juuri sopivan värinen seinä henkilökuvaan. Kun on oikean värinen taustaseinä, henkilö erottuu taustasta hyvin.

Olen ottanut työskentelyvalokuvia myös Blåvilla Lifestyle -yritykselle, joka halusi kertoa mustavalkoisin valokuvin kuinka yrityksessä valmistaudutaan jouluun, kun yrityksen pajassa tehdään betoniesineitä joulumyyjäisiin.

Blåvilla Lifestyle -markkinointikuvia, tyoskentelykuvia. Betoninen Pålle-kynttilanjalka valmistusvaihe: hiominen

Blåvilla Lifestyle -markkinointikuvia, tyoskentelykuvia. Betoninen Pålle-kynttilanjalka valmistusvaihe: hiominen ja kynttiläkuppi paikalleen

Blavilla Lifestyle: markkinointikuvia, tyoskentelykuvia, Pålle-kynttilänjalkoja, Tuija Poijarvi.


Kuvien käyttöoikeus


Kuvien tilaajalla on kuville vapaa käyttöoikeus, mutta kuvien jälleenmyynnistä kolmannelle osapuolelle sovitaan erikseen kuvaajan kanssa. Kun kuvia julkaistaan netissä tai muualla, kuvaajan nimen maininta toivottavaa.

Jos et löytänyt sopivaa kuvaussisältöä omiin kuvaustarpeisiisi, kysy rohkeasti lisää ja suunnitellaan kuvaus yhdessä tarpeesi mukaan!

Sirpa Papinaho
Puh: 050 301 2580.
Sposti: sirpa(at)sirpapapinaho.fi
Tähtimöntie 7, 01350 Vantaa.
GraFigure, Y-tunnus: 1612250-4.