Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus, stylisti Tuija Poijarvi.

Oli mielenkiintoista päästä kameran kanssa seuramaan, kuinka ammattistailaaja tekee työtään. Pieni merenrantamökki koki huikean muutoksen viihtyisäksi ja kodikkaaksi, kun stailaaja Tuija Poijärvi sisusti mökin Blåvilla Lifestyle -yrityksensä sisustustuotteilla. Kylläpä tuli ihanan viihtyisä rantamökki!

Alla kuvapari ”Ennen ja jälkeen”.

Eikö näytäkin kauniilta ja houkuttelevalta? Tekee ihan mieli istahtaa tyynyjen pehmustamalle penkille, ottaa kirja esiin ja ryhtyä lukemaan pöydän ääressä, tai vaikka pitää pienet kahvikekkerit ja kutsua ystäviä pöydän ympärille.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: betonitarjottimia, -simpukoita, -kynttilanjalkoja. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Metalliset kynttilämansetit ovat turvallisia kynttilän juuressa kynttilänjalan päällä, sillä jos kynttilä valuttaa kuumaa steariinia, se pysähtyy mansettiin. Mansetteja löytyy Blåvillasta erilaisia ja varmasti jokaiseen makuun.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Kynttilan mansetteja. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Kun Tuijan tekemä sisustus oli valmis, mökistä löytyi monia kauniita kuvakulmia, kuten tämä.

Laajojen kokonaiskuvien lisäksi otin lähikuvia Blåvillan tuotteista ja tämä lettikuvioinen The Spice Tree -torkkupeitto on ihanan pehmoinen ja lämpimän tuntuinen, ja sain sen tuntuman myös tähän alla olevaan kuvaan. Siihen oli ihan pakko upottaa sormensa ja hypistellä sitä.

Boel & Jan -kaitaliina

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel_& Jan -kaitaliina. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Blåvillasta löytyy myös kauniita kaitaliinoja, kuten tämä sininen kaitaliina, jossa on kaunis valkoinen kuviointi. Sininen korostaa kauniisti kellertävää leikkuulaudan puumateriaalia. Ja mitä herkkunaposteltavia Tuija siihen laittoikaan! Nam! Pitihän kuvaajan niitä vähän maistaa…

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel & Jan -kaitaliina ja -pellavapyyhe. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarv

Boel & Jan -keittiöpyyhe on iso (50×70 cm) ja napakka, ja sillä Tuija suojaa rapeaa leipää, kun hän leikkaa siivuja leivästä. Pyyhe on puuvillaa ja pellavaa. Se on käytännöllinen kokonsa takia ja se kestää korkeankin pesulämpötilan, mikä puhtauden kannalta on erittäin tärkeää.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel & Jan -kaitaliina ja -pellavapyyhe. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Välipala, uunituore ja rapea leipä odottaa pikku purjehtijoita, kun he saapuvat purjehtimasta.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Boel &Jan -kaitaliina_2_Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Tarjottavien esillepanoon tuollaiset eri korkuiset metallijalat tarjottimineen ovat yllättävän kätevä ja ilmava ratkaisu, huomasin, sillä pöytätilaa jää vielä hyvin käyttöön, kun tarjottimien alla on vielä tilaa. Pöytä ei tunnu ollenkaan täyteen ahdetulta.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus, betonitarjotin valurautajalusta. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Metalliset jalat eri korkuisina betonitarjottimille. Ja pöydälle jää vielä tilaa juomalaseille, lautasille, ottimille, juomille, kahvipannulle ja kahvikupeille ym.

Enpä ole ennen ajatellutkaan, että tyynyillä ja erilaisilla tyynynpäällisillä, saa sisustukseen noin ihanaa pehmeyttä ja mukavan vaihtelevaa ilmettä. Kyllähän tuonne tekisi mieli istahtaa viipyilemään!

Boel & Jan -tyynyliinat  ovat puuvillaa/juuttia ja miellyttävän tuntuisia. Ja pakkohan niitäkin oli kuvauksen yhteydessä silitellä ja hypistellä.

Kauniissa ja isoissa kynttilälyhdyissä on iltojen hämärtyessä turvallista polttaa isoja kynttilöitä, jotka kestävät palaa pitkään. Ja kauniilla yksityiskohdilla, kuten lasipurkissa olevissa simpukankuorilla saa aikaan merellistä tunnelmaa.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel & Jan -tyynyliinoja, lyhty, simpukankuoria lasipurkissa. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Simpukan kuoria lasipurkissa. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Boel & Jan -keittiöpyyhe on iso (50×70 cm). Sen materiaalina on puuvillaa ja pellavaa. Pyyhe on pestävissä korkeassa pesulämpötilassa, joka on pyyhkeen puhtauden, hygieenisyyden kannalta erittäin tärkeää.

Kuvanveistoa harrastaneena ja patsaita tehneenä Blåvillan betonisen Pålle-kynttilänjalan pelkistetty ja tyylikäs muotokieli puhutteli minua heti ensinäkemältä. Pålle on Tuija Poijärven suunnittelema ja hänen itsensä valama. Jokainen Pålle on uniikki yksilö. Pålleja löytyy kahta väriä, mustaa ja valkolaseerattua.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Pålle betonikynttilanjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi.

Nämä kauniit, koristeelliset ja betoniset Rococoo-kynttilänjalat hivelevät minun taiteellista katsettani, etenkin tuollaisena ryhmänä. Ja koska ne ovat betonia, tukevia ja painavia, ne pysyvät hyvin pystyssä. Ja miten mukavasti lämpöä ja pehmeyttä kuvaan tuo Tuijan ikkunalaudalle laittama pikkuinen kasvi.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Rococoo-kynttilanjalat_Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Koska mökki on meren rannalla, halusin joihinkin kuviin ottaa mukaan näkymiä ikkunasta. Aava meri, ja minne viekään tuo kaarisilta. Kynttilöiden alla on nyt vaalea, kapea ja pitkä Boel & Jan -kaitaliina. Myös Betoninen kotilo, Snäcka on juuri passeli koriste-esine merenrantamökkiin.

Marina, meritähtikynttilänjalka

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Marina, meritähti -betonikynttilanjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Kapeille kynttilöille löytyy Blåvillasta kaunis, meriaiheinen kynttilänjalka: Meritähti. Se on tukeva, eikä taatusti keikahda!

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Marina, meritähti-betonikynttilänjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Marina, meritahti-betonikynttilanjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Stylaus: Tuija Poijärvi, Blåvilla Lifestyle

Kulissien takana tapahtunutta

Saavuimme merenrantamökille perjantaina 13.4.2018 aamupäivällä klo 9-10 välillä. Sää oli mitä ihanin. Keltainen mökki ihan häikäisi silmiä. Ei huono työpaikka ollenkaan!

Stylisti Tuija Poijärvi siistii ensin mökin sisustaa kuvausta varten. Roskat pois pinnoilta ja lattialta, myös pölyjen pyyhintää. Tätä vaihettahan ei valmiissa kuvissa tietenkään koskaan näy. Kuinka paljon taustatyötä yhden kauniin valokuvan takana onkaan!

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: stylist, Tuija Poijarvi siivoaa ja lakaisee lattiaa.

Tuijalla oli mukanaan Blåvilla Lifestylen tuotteita sekä muuta kuvausrekvisiittaa peräkärryllinen ja täysi auton peräkontillinen. Tässä ne odottavat siirtämistä stailattavaan merenrantamökkiin. Valitettavasti kaikki rekvisiitta ei mahtunut kuvaan. Vaikka paljon tavaraa, esineitä ja muuta rekvisiittaa on, vaatii ammatitaitoa ja silmää laittaa kaikki tavarat kauniiseen järjestykseen, sillä mielestäni hyvä järjestys on kauniin ja viihtyisän sisutuksen A ja O.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Mokki merenrannalla stailaukseen. Blåvillan tuotteet ja muu kuvausrekvisiitta odottavat siirtoa kuvauspaikalle.

Kuvaaja lepuuttaa selkäänsä. Kuvauspäivämme alkoi klo 9-10 välillä aamulla ja kuvaukset olivat vielä täysillä käynnissä klo 17 aikaan, koska huhtikuun 13:ntena päivänä luonnon valoa riitti paljon aurinkoiselta kevättaivaalta. Pitkä kuvauspäivä toki vaati hiukan taukojumppaa ja selän venyttelyä. Kuvaukset lopetettiin noin klo 19.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Valokuvaaja, Sirpa Papinaho lepuuttaa selkaansa.

Joutseniakin saapui pari meidän touhujamme katsomaan. Tässä niistä toinen.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Joutsenpari saapui kuvauspaikalle. Tässä niistä toinen.

* * * * *

Jos tarvitset stailattuja valokuvia tuotteistasi, asunnostasi, myymälästäsi, henkilöistä yms.  teen edellä mainittuja valokuvauksia yhteistyössä stylisti Tuija Poijärven kanssa. Tuijan myymälään pääset tilaaman tuotteita tästä -> Blåvilla Lifestyle

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan kuvaus toiveidesi mukaan! Käy myös yhteisellä nettisivustollamme CoCokuva.com  

Sirpa Papinaho
Puh: 050 301 2580. Sposti: sirpa(at)sirpapapinaho.fi
Tähtimöntie 7, 01350 Vantaa.
GraFigure, Y-tunnus: 1612250-4.