Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus, stylisti Tuija Poijarvi.

Oli mielenkiintoista päästä kameran kanssa seuramaan, kuinka ammattistailaaja tekee työtään. Pieni merenrantamökki koki huikean muutoksen viihtyisäksi ja kodikkaaksi, kun stailaaja Tuija Poijärvi sisusti mökin Blåvilla Lifestyle -yrityksensä sisustustuotteilla. Kylläpä tuli ihana ja houkutteleva rantamökki!

Alla kuvapari ”Ennen ja jälkeen”.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: betonitarjottimia, -simpukoita, -kynttilanjalkoja. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Metallisia kynttilämansetteja, jotka tuovat turvallisuutta kynttilän juuressa kynttilänjalan päällä, sillä jos kynttilä valuttaa kuumaa steariinia, se pysähtyy mansettiin. Mansetteja on erilaisia ja varmasti jokaiseen makuun.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Kynttilan mansetteja. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Laajojen kokonaiskuvien lisäksi otin lähikuvia Blåvillan tuotteista ja tämä lettikuvioinen The Spice Tree -torkkupeitto on ihanan pehmoinen ja lämpimän tuntuinen. Siihen oli ihan pakko upottaa sormensa ja hypistellä sitä.

Boel & Jan -kaitaliina

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel_& Jan -kaitaliina. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Sininen kaitaliina korostaa kauniisti puisen leikkuulaudan väriä ja nostaa myös herkkunaposteltavat kutsuvasti esiin. Nam! Hyviä oli!

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel & Jan -kaitaliina ja -pellavapyyhe. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarv

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel & Jan -kaitaliina ja -pellavapyyhe. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Välipala, uunituore ja rapea leipä odottaa pikku purjehtijoita.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Boel &Jan -kaitaliina_2_Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus, betonitarjotin valurautajalusta. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Metalliset jalat eri korkuisina betonitarjottimille. Kaunis ryhmä, johon voi sommitella erilaisia tarjottavia. Pöydälle jää vielä tilaa juomalaseille, lautasille, ottimille, juomille, kahvipannulle ja kahvikupeille ym.

Erilaisilla tyynyillä, tyynynpäällisillä, saa sisustukseen kutsuvaa pehmeyttä ja mukavan vaihtelevaa ilmettä. Kyllähän tuonne tekisi mieli istahtaa viipyilemään!

Boel & Jan -tyynyliinat  ovat puuvillaa/juuttia ja miellyttävän tuntuisia. Ja pakkohan niitäkin oli kuvauksen yhteydessä silitellä ja hypistellä.

Kauniissa ja isoissa kynttilälyhdyissä on iltojen hämärtyessä turvallista polttaa isoja kynttilöitä, jotka kestävät palaa pitkään.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Boel & Jan -tyynyliinoja, lyhty, simpukankuoria lasipurkissa. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Kauniita simpukoita suuressa lasiastiassa on mielenkiintoinen yksityiskohta, koriste sisustuksessa tuomassa merellistä tunnelmaa.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Simpukan kuoria lasipurkissa. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Boel & Jan -keittiöpyyhe on iso (50×70 cm) ja napakka. Se on puuvillaa ja pellavaa. Keittiöpyyhe on käytännöllinen kokonsa takia ja se kestää korkeankin pesulämpötilan.

Kuvanveistoa harrastavana ja patsaita tekevänä Blåvillan betonisen Pålle-kynttilänjalan muotokieli puhutteli minua heti ensinäkemältä. Pålle on Tuija Poijärven suunnittelema ja hänen itsensä valama. Jokainen Pålle on uniikki yksilö. Pålleja löytyy kahta väriä, mustaa ja valkolaseerattua.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Pålle betonikynttilanjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Rococoo-kynttilanjalat_Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Nämä kauniit, koristeelliset ja betoniset Rococoo-kynttilänjalat hivelevät minun taiteellista katsettani, etenkin tuollaisena ryhmänä. Alla olevassa kuvassa niiden alla on vaalea, kapea ja pitkä Boel & Jan -kaitaliina. Myös Betoninen kotilo, Snäcka on juuri passeli koriste-esine merenrantamökkiin.

Marina, meritähtikynttilänjalka

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus: Marina, meritähti -betonikynttilanjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Meritähti-kynttilänjalka on tukeva, eikä taatusti keikahda!

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Marina, meritähti-betonikynttilänjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Marina, meritahti-betonikynttilanjalka. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: Tuija Poijarvi

Stylaus: Tuija Poijärvi, Blåvilla Lifestyle

Kulissien takana tapahtunutta

Saavuimme merenrantamökille perjantaina 13.4.2018 aamupäivällä klo 9-10 välillä. Sää oli mitä ihanin. Keltainen mökki ihan häikäisi silmiä. Ei huono työpaikka ollenkaan!

Stylisti Tuija Poijärvi siistii hiukan mökin sisustaa kuvausta varten. Roskat pois lattialta ja muualta.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Stailaus: stylist, Tuija Poijarvi siivoaa ja lakaisee lattiaa.

Peräkärryllinen ja peräkontillinen lasti Blåvilla Lifestylen tuotteita sekä hiukan muuta kuvausrekvisiittaa odottaa siirtämistä stailattavaan merenrantamökkiin. Valitettavasti kaikki rekvisiitta ei mahtunut kuvaan!

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Mokki merenrannalla stailaukseen. Blåvillan tuotteet ja muu kuvausrekvisiitta odottavat siirtoa kuvauspaikalle.

Kuvaukset olivat vielä täysillä käynnissä klo 17 aikaan, koska huhtikuun 13:ntena päivänä luonnon valoa riitti paljon aurinkoiselta kevättaivaalta. Pitkä kuvauspäivä toki vaati hiukan taukojumppaa ja selän venyttelyä. Kuvaukset lopetettiin noin klo 19.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Valokuvaaja, Sirpa Papinaho lepuuttaa selkaansa.

Joutseniakin saapui pari meidän touhujamme katsomaan. Tässä niistä toinen.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Joutsen saapui kuvauspaikalle.

Blavilla Lifestyle -tuotekuvaus. Markkinointikuvien kuvaaminen. Joutsenpari saapui kuvauspaikalle. Tässä niistä toinen.

* * * * *

Jos tarvitset stailattuja valokuvia tuotteistasi, asunnostasi, myymälästäsi, henkilöistä yms.  teen edellä mainittuja valokuvauksia yhteistyössä stylisti Tuija Poijärven kanssa. Tuijan myymälään pääset tilaaman tuotteita tästä -> Blåvilla Lifestyle

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan kuvaus toiveidesi mukaan! Käy myös yhteisellä nettisivustollamme CoCokuva.com  

Sirpa Papinaho
Puh: 050 301 2580. Sposti: sirpa(at)sirpapapinaho.fi
Tähtimöntie 7, 01350 Vantaa.
GraFigure, Y-tunnus: 1612250-4.